background img

Articole noi

Imagini de la botezul lui Zsolt - Nicoleta Luciu


Imagini de la botezul lui Zsolt, baietelul Nicoletei Luciu!

Nicoleta Luciu, interpreta Rozei din telenovela “Regina” difuzata ACASA de luni pana joi, de la orele 20.30, si-a botezat sambata fiul la Manastirea Sfanta Fecioara Maria din Sumuleu, Miercurea Ciuc.
tAGurI: Nicoleta Luciu
Galerie foto:

* Nicoleta Luciu
* Nicoleta Luciu
* Nicoleta Luciu
* Nicoleta Luciu
* Nicoleta Luciu
* Nicoleta Luciu
* Colegele Nicoletei
* Zsolt

Tot sambata, micutul Zsolt a implinit cinci luni.
“La terminarea slujbei, mi-am dat seama cat de mult m-a umplut de bucurie acest eveniment, l-am crestinat pe micutul nostru, am avut alaturi de noi ambele familii, prieteni, colegi care au facut 300 de km ca sa fie alaturi de noi, s-au distrat si au sarbatorit impreuna cu noi botezul micutului nostru”, marturiseste Nicoleta Luciu.

Vedeta ACASA a mai adaugat ca de acum inainte isi poate striga fiul pe nume, lucru pe care pana in prezent il evita: “Pana acum il strigam “iubirea mea”, “frumusetea mea”, “puiul meu”, il alintam in diverse moduri, acum pot sa ii spun Zsolt, doar este botezat”.


Zsolt Csergo Jr. a fost botezat în religia catolica, care a permis alegerea a mai multor parinti spirituali, astfel ca bebelusul a avut trei perechi de naşi: Ruxandra si Ion Ion din partea Nicoletei Luciu şi doi prieteni foarte buni de-ai lui Zsolt, Vorzsak Karoly si Vorzsak Tunde din Suedia, precum si Peter Szabolcs si Peter Kriszta din USA.

La botezul care a fost transmis in direct ACASA, in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate”, au venit foarte multi colegi de pe platourile de filmare din Buftea, printre care se numara Adela Popescu si iubitul ei Marius Kalmar, Cabral si Andreea Patrascu, Denis Stefan si sotia lui, Iuliana, Bogdan Albulescu si Alina Grigore, Diana Dumitrescu si logodnicul ei Ducu Ion, Gheorghe Dinica, Vladimir Gaitan, Gheorghe Visu, Geo Dobre, Carmen Tanase, Florina Cercel, Virginia Rogin, Eugenia Serban, Steliana Balacianu, Adriana Nicolae si multi altii. Cu totii au fost asteptati la intrarea in biserica de fanii care isi doreau cu ardoare autografe si fotografii cu ei.

La restaurant, invitatii au fost intampinati cu specialitati unguresti, adevarate delicatese culinare: rata de casa fripta, ficat de gasca la gratar, crochete de castane sau sunca de cerb afumata cu pepene galben, momentul cel mai important fiind bineinteles cel al tortului de martipan. Pe muzica formatiei Juke Box, ei au sarbatorit si au dansat pana in zori, transformand acest botez intr-unul de neuitat, in botezul anului 2009.

Un moment foarte emotionant in timpul petrecerii a fost cel in care Nicoleta si Zsolt au dansat pe melodia “You Are So Beautiful”, semnata Joe Cocker. Tot la party, Diana Dumitrescu, Steliana Balacianu, Ioana Scarlatescu si Raluca Tataru au facut karaoke si au incins atmosfera in ritm de Rock and Roll. Mai mult decat atat, Marius Kalmar le-a facut o dedicatie muzicala Nicoletei si lui Zsolt interpretand melodia “Drumurile noastre”, semnata Dan Spataru.

Cum s-au distrat invitatii Nicoletei Luciu la botezul anului? Care au fost cele mai importante momente de la petrecere? Imagini in exclusivitate de la ceremonia religioasa si de la petrecerea de botez vor fi transmise in cadrul unei editii speciale ale emisiunii “Povestiri de noapte”, difuzata ACASA, luni, 23 februarie, de la orele 22.00.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE