background img

Articole noi

gimnastica în aer


Ultimul trend în fitness: gimnastica în aer

Indiferent de vreme şi de vremuri femeile au vrut să arate bine şi să se menţină în formă. Cu o tradiţie în domeniul îngrijirii şi întreţinerii corporale, compania Reebok a revoluţionat fitnessul pentru femei cu crearea liniei de produse Step Reebok.


Acum, reprezentanţii firmei doresc să ofere pieţei de profil, în parteneriat cu Cirque du Soleil, un stil de gimnastică inovator- JUKARI Fit to Fly.

"JUKARI Fit to Fly face ca fitnessul să fie din nou distractiv, introducând un nou mod de a face gimnastică, accesibil tuturor femeilor, indiferent de forma fizică. Programul cu durata de o oră a fost creat pe un echipament cu design special, numit FlySet. Rezultatul este o serie de exerciţii care dau senzaţia de zbor în timp ce trupul se fortifică şi se întinde prin exerciţii pentru cardio, forţă, echilibru şi abdomen", se precizează într-un comunicat.


Noul program a fost lansat, astăzi, în sălile de gimnastică de top din douăsprezece oraşe din toată lumea, printre care Hong Kong, Mexico City, Madrid, Londra, Cracovia, München, Seul, Kuala Lumpur, Buenos Aires, Santiago, Montreal şi Los Angeles.

Programul durează o oră şi este accesibil tuturor femeilor, indiferent de forma lor fizică şi constă într-o serie de exerciţii care dau senzaţia de zbor în timp ce trupul se fortifică şi se întinde prin exerciţii pentru cardio, forţă, echilibru şi abdomen.
Fitness in aer


Parteneriatul Reebok-Cirque du Soleil şi gimnastica JUKARI Fit to Fly sunt rezultatul direct al studiilor aprofundate despre ce vor cu adevărat femeile de la gimnastica de întreţinere. Un sondaj realizat în 2008 pe un eşantion de 15.000 femei din 25 de ţări a descoperit că, în vreme ce aproape jumătate din femei ştiu că exerciţiile sunt foarte importante pentru starea generală de sănătate, mai puţin de 25% fac regulat mişcare. Cercetarea comandată de Reebok a căutat să afle motivele acestei stări de fapt. Concluziile au arătat că aproape două treimi (61%) dintre femei ar face mai multă mişcare dacă activitatea ar fi mai distractivă. Peste jumătate (54%) consideră că exerciţiile sunt o povară.

„Combinaţia dintre expertiza Reebok în fitnessul pentru femei şi distracţia, incitarea şi inovaţia pe care Cirque du Soleil o aduce acestei măiestrii înseamnă că suntem singurii care putem furniza o soluţie pentru această nevoie. Rezultatul este o metodă cu totul nouă de a face mişcare prin gimnastica JUKARI Fit to Fly şi o nouă linie de produse de îmbrăcăminte, cu un design special conceput pentru femei", precizat Katrin Ley, şefa departamentului pentru femei de la Reebok.

JUKARI Fit To Fly -gimnastică şi distracţie la unison

Această nouă metodă de fitness are ca rezultat o modelare completă a corpului prin exerciţii cardio, forţă, echilibru şi abdomen.

Un instructor specializat coordonează o clasă de maxim 12 persoane în execuţia exerciţiilor de gimnastică folosind dispozitivul FlySet, format dintr-o frânghie rezistentă împletită în trei şi fixată în plafon, având un pivot cu mobilitate de 360 de grade, plasat la o distanţă ajustabilă şi cu două bucle ataşate.

FlyBar, o bară ataşabilă din oţel îmbrăcată în neopren, se plasează printre cele două bucle, iar înălţimea ei de poziţionare este variabilă pentru a crea un aparat care fortifică şi întinde trupul, dând impresia de zbor.

Desfăşurat sub sloganul "zâmbeşti şi transpiri", programul se anunţă o reuşită, mai ales că se bucură de concursul trupei Cirque du Soleil, una dintre cele mai mari companii de divertisment din lume.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE