2/20/2009

Zabaluta

Zabaluta

Este o infecţie cu streptococi sau cu alte microorganisme care se întâlneşte la mucoasa colţurilor gurii în special la copiii mici.

Infecţia este favorizată de o mică fisură (crăpătură)a mucoasei buzelor. Umezeala permanentă datorită scurgerii salivei, mai ales în timpul somnului, întreţine infecţia. Bolnavul prezintă usturimi, dureri mai ales cu ocazia alimentaţiei şi vorbitului.

Bolnavii cu zăbăluţă nu vor dormi pe partea cu leziunea, căci umezeala produsă de saliva care se scurge din gură, întârzie vindecarea.

0 comments:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Imparte informatia cu prietenii tai !

Cautari frecvente

sanatate verde plante medicinal terapii naturiste leacuri babesti tratatement pentru dictionar plante medicinale plante medicinale.ro terapii complementare plante medicinale romanesti psoriazis tratament naturist referat plante medicinale tratament naturist plante medicinale poze plante medicinale galbenele remedii pentru hemoroizi tratament pentru matreata alifie pentru hemoroizi remediu pentru cosuri tratament remedii pentru diabet totul despre hemoroizi remedii diabet alifie Avertisment: sanatateverde.blospot.com va ofera informatii despre terapii complementare, naturiste, care vin în ajutorul bolnavului, si care nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale(decat daca este optiunea dvs. strict personala), ci le completeaza. Noi nu suntem responsabili pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita a vreunui tratament. Va multumim tuturor ca folositi sanatateverde.blospot.com !
//SEO SCRIPT POWERED BY www.alltechbuzz.in