background img

Articole noi

Despre dietele personalizate s-a tot discutat. Adevarul e ca niciun om nu e construit in acelasi fel, in consecinta, se doreste a se personaliza din ce in ce mai mult. Si da, vorbim despre diete, despre mancaruri, despre calorii si despre bunul simt pana la urma. Nimanui nu-i place sa cantareasca mai mult decat poate duce. Iar, daca privim lucrurile din alte puncte de vedere, putem sa zicem ca si sanatatea sta mult mai bine daca greutatea corporala este mentinuta in limitele normalului.
Iata de ce trebuie sa folosim dietele personalizate pentru a ne simti mai zvelti dar si pentru a dispune de sanatatea de care avem atata nevoie. Serviciul dieta personalizata este destinat tuturor celor ce doresc sa slabeasca intr-un mod personalizat si sanatos. Daca veti intra pe pagina principala veti observa ca puteti selecta detalii esentiale in ceea ce priveste aceasta dieta personalizata. Dupa cum urmeaza: sexul, feminin sau masculin. Dar, acesta este doar primul lucru ce trebuieste selectat pentru a ne convinge care anume este dieta personalizata pentru noi. Alti factori importanti sunt cu precadere factorul varsta, al kiligramelor deja existente, al inaltimii si al surplusului de kilograme.  Dintre toate acestea, cel mai improtant aspect este cel al kilogramelor ce dorim sa le dam jos, pentru ca, in functie de asta, calculatorul ne va da raspunsul in legatura cu dieta ce ar trebui sa o tinem.
Iata ca, in zilele noastre, tehnologia ne ofera varianta ideala pentru a scapa de kilogramele in exces!

Read More... [Source: Diete, Grupe, Alimentatia celor 4 Grupe Sanguine - Posted by FreeAutoBlogger]

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE