background img

Articole noi

Alifie hemoroizi

Alifie hemoroizi


Ingrediente : ceara de albine cat o nuca
                           1 lingura ulei măsline
                           2 cm frunza de Aloe pisata, care sa aibă o vârsta de peste 3 ani


           Preparare :  Se amesteca intr-un vas smălţuit la foc potrivit pana se obţine un lichid omogen, se toarnă in cutii de plastic ţinându-se la rece
           Din ceară de albine se vor face supozitoare pe care le veţi introduce în anus, câte 1 în fiecare seară înainte de culcare, vă va ameliora durerea şi chiar vă va vindeca.

Despre hemoroizi

Hemoroizii sunt o afectiune care consta in inflamarea dureroasa a venelor din zona rectala, si pot fi un subiect destul de rusinos de discutie, chiar si cu un medic specialist. Totusi trebuie sa aveti in vedere ca aceasta afectiune cunoscuta sub numele de hemoroizi este una foarte comuna.

Care sunt simptomele pentru hemoroizi si cand apar?

Desi foarte multe persoane sufera de hemoroizi, nu toate persoanele afectate au simptomele obisnuite acestei afectiuni. Cel mai general simptom care poate aparea atunci cand suferiti de hemoroizi este aparitia sangelui in urma eliminarii unui scaun. In cazurile mai severe un alt simptom este durerea excesiva cauzata de hemoroizi interni care au suferit un prolaps, acest caz de hemoroizi fiind unul mult mai serios.
Cele mai expuse persoane la riscul aparitiei de hemoroizi sunt persoanele cu varste cuprinse intre 45 si 65 de ani si femeile insarcinate in cazul carora fetusul exercita o presiune suplimentara asupra zonei rectale. Acei hemoroizi din interiorul canalului anal, denumiti hemoroizi interni sunt adesea nelocalizati, dar pot da uneori unele sangerari nedureroase. Orice sangerare anala poate fi un semn al unei afectiuni serioase, asa ca daca experimentati vreodata un asemenea simptom, fie el cauzat de hemoroizi sau alta afectiune, nu ezitati sa consultati un specialist.





0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE