background img

Articole noi

Remedii naturale impotriva febrei


Remedii naturale impotriva febrei

Febra mare cuzata de alergii afecteaza aproximativ 15-20 la suta din populatie in fiecare vara. Nas infundat, ochi care lacrimeaza, dureri de git si cap fac din viata noastra un chin. Examenele din timpul verii sint un cosmar pentru toti aceia care sufera de aceste simptome.

Apelati la remedii naturale 

La fel ca remediile conventionale pentru febra mare datorata alergiilor sint, de asemenea, foarte utile alternativele naturale si homeopate care isi dovedesc eficacitatea in controlul febrei.

Mijloacele nutritionale ajuta sistemul imunitar sa lupte

Nutritionistii afirma ca febra este un indiciu al faptului ca sistemul imunitar nu functioneaza corect si ca sistemul digestiv nu reuseste sa absoarba hrana necesara. Ei sugereaza ca aceast impediment se poate corecta daca: 

- se renunta la cafea, zahar rafinat si, daca se poate, pentru o luna sa se consume multe lactate

- unii dintre suferinzii de febra cauzata de alergii este bine sa renunte si la produsele fainoase

- se sporeste aportul de calciu din alimente cum sint vegetalele cu frunze vede inchis, iaurt si lapte de soia

- se consuma mult usturoi

- creste aportul de vitamina C, avind in vedere ca aceasta are proprietati antihistaminice

- se ia in fiecare zi o lingurita de miere, inainte ca febra sa apara deoarece aceasta poate cu adevarat sa reduca simptomele neplacute

Procedeele homeopate sint total nepericuloase si deosebit de eficiente

Tratamentele homeopate pentru febra sint foarte eficiente daca le incepeti inca in timpul iernii, cind simptomele nu sint evidente. 

Cele mai bune sint: Euphrasia, Nux Vomica, Allium Cepa, Gelsemium, Pulsatilla, care va vor ajuta sa reduceti, sau chiar sa eliminati, simptomele neplacute. In orice caz,  cercetarile au demonstrat ca se poate realiza o rata de vindecare de 25  la suta prin metode conventionale comparativ cu 75 la suta pentru cei care consulta un homeopat. 

Homeopatia are avantajul ca va trata omul ca intreg si va functiona si pentru cei hipersensibili la polen.

Deci, daca suferiti de alergii care cauzeaza febra mare de ce sa petreceti lunile de vara inchisi in casa? Incercati unul din tratamentele alternative sugerate mai sus. Ele sint nepericuloase si, in multe cazuri, dau rezultate evidente.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE