background img

Articole noi

Scurte comentarii despre cancer

Scurte comentarii despre cancer

dupa Serghei Nikolaevici Lazarev

Cauzele bolii

Dupa cunoscutul si mult apreciatul bioenergoterapeut rus Serghei Nikolaevici Lazarev, cancerul poate aparea din urmatoarea cauza: individul lucreaza prea mult pentru sine si prea putin pentru societate. Ponderea optima, dupa Lazarev, ar fi: 20 la suta pentru sine, 80 la suta pentru societate. Cind spune pentru societate, se subîntelege si pentru Divinitate.

Aceasta munca trebuie sa fie dezinteresata, sau cum spunea Iisus Hristos: sa nu stie mina dreapta ce face mina stinga.

Bineînteles, se poate cadea si în extrema cealalta, ca individul sa fie cu un extraordinar simt al misiunii, cu un bun simt iesit din comun si sa mareasca doza de 80 la suta considerabil. Extremele nu sint indicate, întotdeauna important este echilibrul. În cazul nostru, un astfel de individ risca boli cardio-vasculare.

Lazarev spune ca o celula devine canceroasa daca începe sa acumuleze doar pentru sine. Orice celula din organism trebuie sa desfasoare munca sa în primul rind pentru celulele din jur. Proportia amintita mai sus este valabila si în cazul celulelor.

Ar trebui sa meditam la urmatoarea afirmatie: chiar de mai multe ori pe zi, cancerul poate sa apara si sa regreseze în organismul nostru, în functie de atitudinea noastra din fiecare moment al zilei.

Tratament (la nivelul bolnavului)

Bolnavul de cancer trebuie sa schimbe atitudinea fata de munca si societate, trebuie sa întreprinda o munca constanta, dezinteresata, avind drept recompensa doar iubirea Divinitatii. Sa nu aiba nici un fel de pretentie de la nimeni, nici de la oameni, nici de la Bunul Dumnezeu.

Daca sta în pat, macar în gind, prin rugaciune, sa faca faptele sale bune. Paradoxal, dar este indicat sa multumeasca pentru starea sa, boala fiind un medicament al sufletului, în acest fel dind dovada ca a înteles cauza bolii sale. Este foarte important sa constientizeze acest lucru. Ca orice se întimpla cu el, vine de la Bunul Dumnezeu si în consecinta e spre binele lui.

Daca nu e tintuit la pat, poate sa faca orice fel de lucrare în folosul comunitatii (Divinitatii), sa-si foloseasca talentele în folosul aproapelui.

Important: trebuie sa-si mareasca rezerva sa de Iubire alimentind în sine sentimentul de a fi un copil (chiar rasfatat) al Divinitatii.

Tratamente propriu-zise

tratament (combaterea stresului) prin Tehnica radianta (Real Reiki, vezi cursurile domnului Dumitru V. Lazia, urmariti www.vitalitate.com)

tratament inforenergetic

tratament naturist (dieta, legume, fructe, ceaiuri) - vezi tratamentul prin metoda Rudolf Breuss

miscare în aer liber

expunere la razele Soarelui, mentinind constiinta la un nivel ridicat

Nota: tratamentele pot fi aplicate combinat, e chiar indicat acest lucru. Cel mai important lucru ramine însa schimbarea de atitudine si de constiinta a bolnavului.

Familia, ca un tot unitar

Dupa Serghei Nikolaevici Lazarev, familia reprezinta un tot unitar. Daca unul dintre membrii ei face o greseala, sint afectati si copiii, parintii, sotul-sotia etc. Acest lucru trebuie verificat de catre cel care efectueaza tratamentul. În acest caz, schimbarea de atitudine trebuie facuta de catre cel vinovat, iar tratamentul e bine sa fie urmat de catre amindoi.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE