background img

Articole noi

Viata sexuala neregulata - moderatie

Intrebare : Daca continui sa fac sex de 10 ori pe zi pot avea probleme mai tarziu ?

Raspuns: Esti baiat sau esti fata ?

Daca esti baiat ...

Sa inteleg ca faci sex de 10 ori pe zi ? Pai daca-i asa, omule, esti tare, crede-ma ! Si stiu o multime de insi care s-ar innegri de invidie sau ar face din tine un idol.

Bineinteles ca ritmul asta iti va face probleme. In primul rand ai avea destul de multe probleme cu orarul: cand mai mananci, cand mai ajungi la scoala, cand mai iesi cu baietii la o bere ? Esti sigur ca ai timpul necesar ? Apoi probleme de ordin fizic: fiecare act sexual consuma energie cam cat consuma o alergare de 7 Km. Asta este ritm de sportiv profesionist. Esti sigur ca poti ? Apoi probleme de ordin financiar : 10 X 20.000 = 200.000 lei pe zi (din cei vechi). Asta ar face cam 6 milioane pe luna (tot din cei vechi). Este o suma destul de frumusica pe care ar trebui sa o dai pe prezervative. Esti sigur ca ti-o vei putea permite intotdeauna ? Fiindca nici nu vreau sa imi inchipui ca nu folosesti prezervativul ... ca sa nu mai vorbim despre faptul ca va trebui sa ai o femeie care sa nu stie altceva decat sex, sex, sex ... si daca nu este numai una stii si tu ca numarul mare de parteneri sexuali reprezinta un risc pe care nu trebuie sa il ignori - risc de sarcina nedorita si risc de infectie cu transmitere sexuala. Cu cat creste numarul de parteneri sexuali cu atat creste si probabilitatea aparitiei unei probleme neplacute.

Recunosc, poate ca pentru tine 10 acte sexuale pe zi reprezinta o activitate sexuala normala. Totusi nu ar strica sa te mai gandesti daca iti poti permite acest ritm.

Daca esti fata ...

Ai dat peste un tip care este atat de capabil ? Ei bine, asta, la prima vedere, nu poate decat sa faca multe fete sa paleasca de invidie. Dar eu unul nu cred ca ar avea de ce si iti voi spune si de ce ...

A face sex de 10 ori pe zi, inseamna 300 pe luna, inseamna 3650 pe an. Dupa scurt timp vei fi si epuizata fizic si psihic si acrita de sex. Pastreza placerea pastrand o atitudine de moderatie.

Pentru amandoi ...

Chiar daca la o anumita varsta ne "tropaie" hormonii prin organism atat de tare incat credem ca sexul (activitatea sexuala) este axa in jurul careia se invarte pamantul trebuie sa intelegem ca nu este chiar asa. Activitatea sexuala este minunata atat timp cat stii sa o pretuiesti. Sexul nu este un surub pe care sa il faci ca pe banda rulanta.

Cred ca cel mai sanatos lucru pe care il poti face este sa intelegi ca ctivitatea sexuala poate fi cat se poate de placuta si folositoare dar poate fi un motiv de probleme neplacute. Din totdeuna s-a dovedit ca MODERATIA este cea mai inteleapta abordare a oricarei probleme. Sau cum spun batranii "Ce este prea mult, strica".

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE