background img

Articole noi

Poti face sex anal

Intrebare : Poti face sex anal daca tipa e virgina, ar putea aparea ceva complicatii ? Si ar trebui ceva prezervativ special sau unul extra lubrifiat ar fi ok ?

Raspuns: Intrebarea ta este putin neclara ... nu stiu ce intelegi prin "virgina" dar cred ca te referi la starea, integritatea himenului, nu-i asa ?

Complicatiile sexului anal nu au nici o legatura cu integritatea himenului. Complicatiile sexului anal apar din cauza faptului ca anusul nu este "proiectat" pentru sex. El are cu totul si cu totul alt scop : de a lasa sa treaca spre exterior si nu spre interior, este "proiectat" pentru a scoate si nu pentru a primi. Al doilea motiv pentru care ar putea sa apara complicatii este faptul ca sexul anal nu este o activitate pentru "incepatori". Sexul anal implica atat cunostinte de anatomie cat si cunostinte despre "a face sex". Fara aceste cunostinte (temeinice, nu superficiale) sexul anal duce direct catre probleme, incepand cu "simplul" disconfort (durere) si terminand cu traume ale zonei anale.

Este cat se poate de recomandat sa folosesti un prezervativ din mai multe motive, toate sub acelasi nume : protectie. Si nu numai extra lubrifiere ci super-extra-super lubrifiere. Cu cat mai multa lubrifiere, cu atat mai bine. In cazul sexului anal niciodata nu se poate spune "este prea mult lubrifiant".

Dar parca totusi ar fi mai bine sa mai stai oleaca si sa cugeti ... ai terminat toate placerile sexului vaginal ? Ai toate informatiile despre implicatiile sexului anal ? Hai, fii cinstit ...

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE