1/31/2009

Poti face sex anal

Intrebare : Poti face sex anal daca tipa e virgina, ar putea aparea ceva complicatii ? Si ar trebui ceva prezervativ special sau unul extra lubrifiat ar fi ok ?

Raspuns: Intrebarea ta este putin neclara ... nu stiu ce intelegi prin "virgina" dar cred ca te referi la starea, integritatea himenului, nu-i asa ?

Complicatiile sexului anal nu au nici o legatura cu integritatea himenului. Complicatiile sexului anal apar din cauza faptului ca anusul nu este "proiectat" pentru sex. El are cu totul si cu totul alt scop : de a lasa sa treaca spre exterior si nu spre interior, este "proiectat" pentru a scoate si nu pentru a primi. Al doilea motiv pentru care ar putea sa apara complicatii este faptul ca sexul anal nu este o activitate pentru "incepatori". Sexul anal implica atat cunostinte de anatomie cat si cunostinte despre "a face sex". Fara aceste cunostinte (temeinice, nu superficiale) sexul anal duce direct catre probleme, incepand cu "simplul" disconfort (durere) si terminand cu traume ale zonei anale.

Este cat se poate de recomandat sa folosesti un prezervativ din mai multe motive, toate sub acelasi nume : protectie. Si nu numai extra lubrifiere ci super-extra-super lubrifiere. Cu cat mai multa lubrifiere, cu atat mai bine. In cazul sexului anal niciodata nu se poate spune "este prea mult lubrifiant".

Dar parca totusi ar fi mai bine sa mai stai oleaca si sa cugeti ... ai terminat toate placerile sexului vaginal ? Ai toate informatiile despre implicatiile sexului anal ? Hai, fii cinstit ...

0 comments:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Imparte informatia cu prietenii tai !

Cautari frecvente

sanatate verde plante medicinal terapii naturiste leacuri babesti tratatement pentru dictionar plante medicinale plante medicinale.ro terapii complementare plante medicinale romanesti psoriazis tratament naturist referat plante medicinale tratament naturist plante medicinale poze plante medicinale galbenele remedii pentru hemoroizi tratament pentru matreata alifie pentru hemoroizi remediu pentru cosuri tratament remedii pentru diabet totul despre hemoroizi remedii diabet alifie Avertisment: sanatateverde.blospot.com va ofera informatii despre terapii complementare, naturiste, care vin în ajutorul bolnavului, si care nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale(decat daca este optiunea dvs. strict personala), ci le completeaza. Noi nu suntem responsabili pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita a vreunui tratament. Va multumim tuturor ca folositi sanatateverde.blospot.com !
//SEO SCRIPT POWERED BY www.alltechbuzz.in