background img

Articole noi

Despre Proherb

Despre "Proherb"


Dr. Satya din India:
"Ma bucur ca pot sa impartasesc impresiile mele personale si profesionale despre ProHerb. Imi practic meseria de 9 ani, atat in domeniul medicinei moderne, cat si in domeniul medicinei traditionale naturiste. Pana acum nu mi-a trecut prin mana un produs ca ProHerb, care are niste rezultate atat de incurajatoare in cresterea performantelor si a dorintei sexuale. Am testat acest produs pe pacienti care sufera de diabet, in special cazuri care prezentau simptome de adjacente ? impotenta. Am obtinut rezultate excelente, pacientii bucurandu-se de o crestere a functionalitatilor sexuale si de orgasme mai puternice. Plantele folosite in aceasta formula au rezultate pozitive asupra performantelor sexuale ale barbatilor, crescand dorinta lor si oferind o excitare sexuala superioara. In plus, am constatat ca folosind ProHerb pacientii obtineau cresteri semnificative in dimesiunile penisului si erectii durabile, indiferent de varsta. Aceasta formula poate fi recomandata celor care au nevoie de inbunatirea performantelor sexuale sau de orgasme mai puternice, avand efecte sigure si eficiente."

Parerea doctorului Dr. Don Carlson din Texas:
"Am citit si am examinat ingredientele capsulelor ProHerb si stiu ca acesta este o solutie sigura si efectiva pentru inbunatatirea performantelor sexuale. Eu personal am folosit produsul timp de 2 luni si am avut niste rezultate foarte pozitive. Capsulele contin o varietate de produse de origine vegetala care sunt recunoscute pentru efectele benefice asupra sanatatii sexuale. Formula contine ingrediente naturale care sunt folosite pentru a creste rezistenta si performantele sexuale, dar si a apetitului sexual in general. Cineva care foloseste formula ProHerb ar trebui sa sesizeze o crestere a dorintei sexuale, o crestere a performantelor, a potentei si a placerii pe durata actului sexual. Plantele naturale din ProHerb sunt de asemenea cunoscute si pentru capacitatea lor de a intensifica fluxul sanguin, care duce la erectii mai complete si de durata mai lunga. Ca doctor si pacient as recomanda aceasta formula ca un produs pentru inbunatatirea performantelor sexuale foarte sigur si eficient."

....iar cititorii comenteaza:...

William din Bowling Green Kentucky spune: "Recunosc, eram sceptic la inceput, am citit un pic despre ProHerb, si mi-am zis ca incerc - si vezi, dupa cinci - sase saptamani, am remarcat diferenta. Intr-adevar, ma simteam mai puternic si mai rezistent in pat. In luna a treia am observat o crestere minora in lungimea penisului, insa majora in ceea ce priveste circumferinta, de altfel a observat-o si prietena mea. Am inceput sa am erectii mult mai puternice, si un control mult mai mare asupra ejacularii. Apreciez acest produs foarte mult, si nu pot decat sa recomand si altora."

Russell din Greenville, Ohio zice: "Sunt foarte multumit de ProHerb. Am obtinut rezultate impresionante, o crestere de 15-20% a dimensiunii penisului. Folosesc produsul de mai mult de un an si pot sa zic ca e excelent. Libidoul meu este excelent, nevasta mea fiind si mai multumita ca mine. O sa-l folosesc in continuare, niciodata nu este prea mare :) Multumesc foarte mult pentru acest produs."

Tom din North West, KS. a scris: "Nu credeam ca se poate, dar dupa ce am folosit ProHerb timp de 4 luni, pot sa spun ca acest produs merita incercat. Eu personal sunt foarte multumit de el!"

Ce este de fapt ProHerb
ProHerb este o compozitie naturala pentru cresterea potentei sexuale si folosirea lui are ca rezultate: marirea dimensiunilor penisului, inbunatatirea performantelor sexuale si intarirea erectiilor. De asemenea combate cu succes problemele erectile cauzate de stres si mareste cantitatea de sperma ejaculata.

Cum functioneaza formula ProHerb
Plante, cunoscute in diferite culturi ca afrodisiace, completate cu alte ingrediente folosite in medicina moderna, au fost puse intr-o formula unica, care mareste tesuturile erectile, numite corpora cavernosa. Erectia apare atunci cand devi excitat iar corpul cavernos se umple cu sange. ProHerb a fost in mod stiintific conceput ca sa destinda aceste spatii erectile pentru a putea primi cat mai mult sange, mult mai mult decat inainte... astfel dimensiunile penisului per ansamblu se vor mari.


Are efecte benefice si asupra ejacularii precoce?
Ejacularea precoce poate fi cauzata de mai multe lucuri. Insa cauza cea mai comuna este stresul. ProHerb combate cu mare succes ejacularea prematura cauzata de stres sau anxietate.

Efecte secundare
Formula ProHerb este produs in Statele Unite, si este avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare (din cadrul Ministerul ui Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale - Certificat de Notificare Seria AA/nr:0173). Formula ProHerb este absolut sigura, nu a fost raportat nici un efect secundar ca urmare a folosiri acesteia. Daca ai nelamuriri in legatura cu ingredientii ProHerb, cere sfatul sau consulta medicul de familie.

Totusi, cititi cu atentie urmatoarele recomandari ale producatorului: "Nu utilizati acest produs in cazul in care suferiti de una din urmatoarele probleme de sanatate: hipertensiune arteriala, boli cardiace, afectiuni tiroidiene, glaucom, diabet, dificultati de urinare din cauza hiperplaziei prostatei, sau daca va aflati sub medicatie cu inhibitori ai monoamino oxidazei (IMAO) (diferite medicamente antidepresive, probleme psihice si emotionale sau medicamente antiparkinsoniene) sau daca ati terminat medicatia cu IMAO de mai putin de doua saptamani. Daca nu sunteti sigur ca medicatia dvs. a continut IMAO consultati medicul inainte sa utilizati acest produs."

Care sunt ingredientii formulei
ProHerb este alcatuit din afrodisiace cunoscute inca din antichitate de unele civilizatii. Ele au fost selectate in mod stiintific, pentru a crea cea mai buna formula posibila pentru a avea o viata sexuala echilibrata si sanatoasa.

Care este doza recomandata?
Doza recomandata este doua capsule pe zi, luate cu apa, dupa masa, preferabil la acelasi ora. Mentinerea acestei doze este cheia succesului pentru obtinerea rezultatelor dorite. Un flacon contine 60 de tablete, aceasta cantitate fiind de ajuns pentru o luna.

Rezultatele sunt permanente?
Da, rezultatele obtinute sunt permanente.

La ce rezultate pot sa ma asteptIn primul rand este important de inteles ca nu toate organismele raspund la fel la folosirea ProHerb, astfel ca pot aparea abateri de la cele expuse mai jos:

* Pe durata primei luni deja va veti experimenta erectii mai puternice si de mai lunga durata. Va creste simtitor dorinta sexuala.
* Pe durata lunii a doua (saptamanile 6-8), clientii raporteaza primele semne de marire in grosime si in lungime a penisului in stare erecta.
* Pe durata lunilor 3-6 se observa o crestere a penisului atat in lungime cat si in grosime, si se experimenteaza contacte sexuale de o durata mai lunga si o placere mai intensa in timpul acestora. Continuati sa folositi ProHerb, pana cand ajungeti la rezultatele dorite de dvs.


Formula ProHerb contine ingrediente naturale care cresc volumul sangelui pompat in interiorul corpilor cavernosi rezultand o erectie mai puternica, mai rezistenta si cu o crestere mai substantiala a dimensiunii penisului.



ProHerb pentru o viata sexuala echilibrataFormula ProHerb este special conceputa din diferite plante medicinale, multe dintre ele folosite inca din antichitate, cunoscute drept stimulente sexuale. Pentru a intelege cum functioneaza aceste plante asupra organismului tau, este nevoie in primul rand, sa intelegi procesul de excitare sexuala.

O erectie a penisului este un proces complex care necesita interactivitatea mintii, a nervilor, a hormonilor si a vaselor sanguine. Penisul este format din radacina, corp si cap (gland). Penisul este format din trei corpi cilindrici care contin tesutul erectil. Doi dintre acesti corpi sunt corpii cavernosi penieni, iar al treilea este corpul spongios penian. Corpii cavernosi sunt paraleli si sunt situati deasupra corpului spongios, acesta din urma fiind strabatut pe toata lungimea lui de uretra. Acesti trei corpi care alcatuiesc corpii erectili ai penisului sunt principalii responsabili de marimea si taria penisului.
penis corp cavernos

Fiecare dintre corpii cavernosi este invelit intr-o tunica fibroasa numita albuginee. Din albuginee se desprind septurile, care patrund in interiorul corpilor cavernosi, compartimentandu-i in numeroase, mici cavitati. Aceste cavitati, denumite sinusuri vasculare le dau un aspect buretos. Cand penisul este in stare flasca, sinusurile cavernoase si spongioase nu contin decat foarte putina sange, peretii lor fiind foarte apropiati. In momentul in care incepe sa se realizeze erectia, sinusurile cavernoase sunt inundate de sange prin intermediul sistemului venos penian.

Odata cu cresterea volumului de sange retinut in interiorul corpilor cavernosi, se realizeaza si o presiune asupra venelor peniene care se ingusteaza, favorizand retinerea sangelui. Acum se realizeaza o crestere rapida a presiunii intracavernoase, penisul umplandu-se de sange la maxim. Se realizeaza astfel o erectie completa.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE