background img

Articole noi

Extract purificat de răsină MUMIE-Nectarul Munţilor

Extract purificat de răsină MUMIE-Nectarul Munţilor


Motto:"Nu exista boala care sa nu poata fi vindecata cu rasina Mumie" Proverb tibetan

Rasina Mumie este un produs naturist 100%. Cunoscuta in traditia populara sub denumirea de nectarul muntilor, rasina Mumie (se pronunta cu accentul pe prima silaba) are si alte denumiri: Mumio (denumirea comerciala cu care este cunoscuta in Occident), balsamul de munte, sucul stancilor, sangele muntilor, lacrima muntilor, medicamentul-minune etc. In compozitia sa intra un intreg complex de la 25 pina la 40 de substante organice si minerale: produsele de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic, aminoacizi: fenilalanina, alanina, arginina, acid glutamic, acid aspartic, glicina, lisina, metionina, serina, tirozina, valina) si alti acizi, terpenoide, steroizi, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenice si alti compusi), si de asemenea macro- si microelemente (calciu, magneziu, siliciu, aluminiu, fier, mangan, seleniu, nichel, vanadiu, bariu, molibden, cadmiu, cupru, zinc, iod, bismut, crom, fosfor, cobalt, bor, strontiu, beriliu, zirconiu, titan, argint, galiu) si miere. Marele medic Marc Gerson afirma ca pentru a trai organismul uman are nevoie de 50 de microelemente , ori toate acestea se regasesc in rasina Mumie. Rasina se gaseste in locuri greu accesibile omului:grote, pesteri, stanci din zona Podisului Tibet si Pamir, colectata de la inaltimi de peste 2000-5000 de metri. Este recunoscut ca un tonic puternic care actioneaza multilateral in tratarea multor afectiuni si asupra intregului organism. Fiecare din elementele componente actioneaza asupra proceselor metabolice corespunzatoare ale organismului, activeaza procesele regeneratoare ale tuturor tesuturi, au actiune antitoxica (elimina reziduurile toxice din organism), antiinflamatoare, cresc imunitatea si rezistenta corpului, restabilesc functiile scazute ale nervilor periferici si ale centrilor de analiza ai creierului, participa la biosinteza ADN-ului celular, grabind diviziunea si marirea numarului celulelor. Mai mult de jumatate din elementele existente in tabelul lui Mendeleev se gasesc in rasina Mumie. Administrarea sistematica a acestei rasine face sa sporeasca numarul si forta limfocitelor T si a limfocitelor B, arsenalul de elita al sistemului imunitar.

In medicina antica, rasina Mumie era considerata unul din cele mai complexe si eficiente produse medicinale. Cunoscutul filosof si medic Avicenna(980-1037) a denumit aceasta rasina "un produs medicinal perfect si extrem de complex "(Canon al Stiintei Farmaceutice). De aproximativ 3000 de ani rasina Mumie este utilizata cu succes in vindecarea a peste 50 de afectiuni in Tibet, Nepal, Iran, India, Siberia, Asia Centrala, Afganistan.

Hipocrate(460-377 i.Hr.), Aristotel(sec. IV i.e.n), Galen(sec. al II-a), Avicenna (sec. al X-lea), Beruni (sec. al X-XI-lea), Muhammed Arzni (1735), Muhammed Shirazi (1762), Sadik Razavi (1885) si multi altii au folosit cu succes produsul Mumie in afectiuni ca: fracturi costale, artrita, gastrite, ulcer, afectiuni ale tractului gastro-intestinal, astm, bronsita, afectiuni ale sistemului nervos, impotenta, sterilitate, afectiuni ale sistemului cardiovascular etc. In capitolul 90 al tratatului tibetan medicinal GYU-SHI(sec IX.e.n.), care e considerat baza medicinei tibetane, rasina Mumie e considerata cel mai eficient remediu in intinerirea si regenerarea corpului fizic (in aceasta directie exista un proverb oriental:"rasina Mumie ne prelungeste viata si ne salveaza de la moarte"), iar intr-unul din comentariile la tratatul GYU-SHI rasina Mumie este numita "nectarul celor 5 elemente fundamentale ale naturii: pamant, apa, foc, aer si

eter".

In perioada moderna s-au efectuat numeroase studii si aplicatii in diverse laboratoare si spitale din Kyrgyztan, Rusia, Turcmenistan, Uzbekistan, Tadjikistan de catre profesori universitari si doctori in medicina ca Sakirov, Altamasev, Abdurahmanov, Kozlovskaya, Korciubekov s.a., cu rezultate mai mult decat surprinzatoare. Unii savanti au ajuns la concluzia ca rasina Mumie este chiar mai puternica decat ginsengul ca efect de energizare, regenerare si de marire a potentei sexuale.

Va prezentam cateva din experimente :

1) Abdurahmanov (1970) a testat proprietatile curative ale rasinei Mumie la 12 bolnavi de colita cronica. S-a administrat cate o doza de 0,2 gr. o data pe zi timp de 10 zile la rand. Simptomele de baza ale afectiunii au disparut in majoritatea cazurilor dupa 4-5 zile, iar in celelalte cazuri dupa 10 zile de tratament.

2) T.M. Shamshina şi S.I.Ghershkalov (1969) au testat rasina Mumie pentru tratarea unor defecte ale tesutului organelor sexuale feminine (rani pe colul uterin si pe peretii vaginali). Pe suprafaţa afectata s-a pus un tampon inmuiat in soluţie cu Mumie. Dupa o zi rana se curatase foarte bine, iar dupa 3-4 zile era complet curata.Incepand cu ziua 5-6 s-a observat un inceput de epitelizare. Tratamentul a mai durat timp de 6-10 cicluri. In cazul tuturor bolnavilor refacerea completa a pielii s-a petrecut la sfarsitul a 2-3 saptamani.

3) Prof. V.I. Kozlovskaya, doctor in medicina, a utilizat rasina Mumie pentru tratarea bolnavilor ce sufereau de afectiuni ale nervilor periferici din sistemul locomotor, respectiv: radiculita, nevrodermita, plexita, nevralgie. Tratamentul s-a facut sub forma de masaj cu solutie de rasina Mumie timp de 3-5 minute, aplicat asupra partilor afectate ale corpului. S-a observat ca dupa masaj a scazut senzaţia de inflamatie a muschilor, a disparut senzatia de durere si mancarimea, iar toate celelalte simptome ale afectiunii respective au disparut in primele 3 - 5 zile. Tratamentul a luat sfarsit prin vindecarea completa a bolnavilor.

4) In cadrul unui program de pregatire fizica in cadrul armatei ruse, s-a observat ca extractul de rasina Mumie are ca efect cresterea masei musculare cu 10%, marirea capacitatii de efort cu 25% si scurtarea perioadei de refacere cu pana la 30 %.

In noiembrie 2006 s-a descoperit de catre savantii chimisti de la Institutul de Chimie I. V. Nikitin din Tadjikistan ca rasina Mumie contine in stare naturala amnezina - o substanta cu o puternica actiune neuroleptica des folosita in tratarea afectiunilor psihice. Aceasta substanta era obtinuta doar pe cale artificiala si era general acceptat faptul ca nu exista in stare naturala. Cercetarile asupra acestui dar al naturii continua.

Informatii si recomandari utile:

***Principala cauza a aparitiei bolilor rezida in faptul ca organismul uman neavand o imunitate perfecta nu mai face fata atacurilor factorilor patogeni si astfel se imbolnaveste. Acesti factori nocivi provin atat din interior(alimentatia proasta, modul pesimist de gandire), cat si din exterior(stres, poluarea atmosferica si fonica, radiatiile telefoanelor mobile, schimbarile climaterice majore care sunt din ce in ce mai evidente in zilele noastre). Tocamai aici intervine actiunea spectaculoasa a acestei rasine: prin administrarea ei sistematica este activata la maxim imunitatea fintei umane ajungand astfel sa elimine toti virusii si agentii nocivi existenti in organism si totodata protejand-o de actiunea unor noi "dusmani" ai sanatatii noastre. Rasina Mumie reface practic intreaga structura bioenergetica a organismului uman, comportandu-se ca un coordonator perfect al functiilor noastre vitale si somatice.

***Este foarte important sa nu sa se consume alcool in timpul curei.
***Este foarte important ca doza de rasina Mumie sa fie luata pe stomacul gol cu cel putin ½ h inainte de masa, in special dimineata.

***In cazul afectiunilor, precum: anemie, in stari de devitalizare, de surmenaj fizic si psihic, in perioade cu efort fizic, intelectual sporit: examene, concursuri etc., in depresie, nervozitate, afectiuni ale aparatului respirator, sistemului urinar si reproducator, in medicina indiana si cea tibetana este recomandat ca doza indicata de rasina Mumie sa fie supta pana ce se topeste integral in gura, astfel proprietatile tonice si curative sunt asimilate direct la nivelul corpului bioenergetic.Pentru a atenua gustul amar puternic, se poate combina cu miere.

***In cazul afectiunilor grave si cronice, este recomandata efectuarea unei serii de 4-5 cure a cate 30 de zile fiecare cu 10 zile pauza.

***Pentru sportivi sau cei care fac antrenamente gen fitness, aerobic, bodybuilding, arte martiale etc. se recomanda administrarea unei doze de rasina (in functie de greutatea corpului) de 3 ori / zi.

***Pentru a avea un ritm activ si tonic de viata, se recomanda administrarea cu scop profilactic a 0,2 - 0,3 gr. Mumie de 1 - 2 ori pe zi. De asemenea, administrarea sistematica a rasinei Mumie incetineste extraordinar de mult procesul de imbatranire biologica a organismului, marind speranta de viata cu 10 - 14 ani si daruind astfel longevitate.

***In medicina indiana ayurveda se recomanda ca rasina Mumie sa fie administrata cu miere pentru calitatea ei de a conduce proprietatile curative ale rasinei pana in cele mai adanci tesuturi.

***Este indicat sa se administreze rasina Mumie in combinatie cu sucuri naturale de fructe sau legume, astfel eficienta tratamentului creste extraordinar de mult.

***Datorita actiunii sale de reglare a metabolismului, Mumie arde grasimile in exces, ceea ce are ca efect scaderea in greutate pana la o greutate normala a persoanelor obeze, dar fara a avea ca efect secundar stari de lesin, anemie sau anorexie.

Va prezentam in continuare o relatare semnificativa :

"Ma numesc Lari Silviu, sunt din Bistrita, str.Simeon Barnutiu nr.40. Am aflat de rasina Mumie in urma unei emisiuni la un post de televiziune prin luna iulie 2006 unde se prezentau efectele miraculoase ale produsului MUMIE, unde mai multi medici prezentau rezultatele obtinute prin introducerea in tratament a acestui produs. Era perioada in care sotia mea Elena suferea de o coxatroza acutizata la soldul piciorului drept de circa 1 an cu dureri mari, efectuand mai multe tratamente la spitalul din oras, dar durerile nu au cedat niciodata, doar mai scadeu in intensitate. A fost momentul in care m-am interest cum pot obtine acest produs. Am cumparat 2 cutii pentru un tratament de 27 de zile a 2 pastile pe zi Astfel am inceput tratamentul .

In prima saptamina durerile s-au accentuat incat era pe punctul de a-l intrerupe, dar am hotarat sa continuie si dupa 2 saptamini durerile au inceput sa scada mult in intensitate. Dupa al doilea tratament au cedat definitiv si din octombrie au ramas o amintire. Mentionez ca are o munca in care are foarte multa miscare, lucrand intr-un magazin.

De la al doilea tratament al sotiei am inceput si eu sa urmez tratamentul. Este greu de explicat efectele acestui produs. Efectiv reface intregul organism. Eu sufeream de o hernie de disc. Timp de un an de zile durerile nu au cedat nici macar o clipa. Cand sedeam jos sau culcat eram indoit circa 10 minute dupa care ma deplasam foarte atipic, greu, rigid, atent la fiecare miscare. Acesta a fost scopul inceperii tratamentului.

Nu va pot reda in cuvinte efectele. Va voi mentiona cateva aspecte observate in timpul tratamentului. Dupa 3 luni de tratament radiografiile facute nu au mai scos in evidenta nici o modificare a regiunii lombare: MIRACOL, eu care aveam recomandarea unei inteventii chirurgicale. Am avut un ulcer duodenal din 1972 din timpul satisfacerii stagiului militar: pe livret se mentioneaza "inapt pe timp de pace, apt necombatant pe timp de razboi". Am fost internat in aceasta perioada cu dureri mari in fiecare an de 4-5 ori, am tinut regim, am facut sute de tratamente medicale si naturiste si orice eram in stare sa folosesc, dar toate aveau rolul de a ameliora (termen de care acum zambesc pentru ca pe iesirile din spital era mentionat de fiecare data), iar acum in 3 radiografii efectuate nu au rezultat nici macar semne indirecte de boala ulceroasa(acele semne indirecte: bulb ingrosat, etc). Ca fumator de peste 30 de ani si locuind intr-o zona cu cea mai mare pondere de bolnavi astmatici din tara datorita lipsei miscarilor de aer (orasul este asezat ca intr-o depresiune, ca o "vana de baie") aveam foarte dese crize de astm bronsic si in ultimi 5-6 ani facem 6-7 "raceli" pe an ( pneumonie, viroze, gripa).

Dupa efectuarea a 3 tratamente aceste simptome ale astmului au disparut in totalitate, iar de raceli nici nu poate fi vorba, ba mai mult am lucrat in mediu public cu colegi bolnavi, dar organismul meu a fost de neatins. Am avut o circulatie periferica slaba (oscilometria la piciorul stang 0,5-1 si la piciorul drept 0-0,5). Dupa 500 m ma dureau picioarele, faceam tratament cu pentoxifilina si perfuzii cu dextran( iar acestea le facem foarte greu datorita ulcerului pentru a nu se deschide nisa, iar medicul curant se decidea foarte greu in acet scop). Eu am avut o viata dezordonata datorita activitatii pe care o desfasuram, cu deplasari multe si lungi, cu mese neregulate cu nopti nedormite, erau zile cand seara imi amintem ca nu am mancat nimic, mergeam la beneficiari la receptie de marfa pentru export, mergeam in port in Constanta , erau probleme cu vagoanele pe traseu prin deteriorarea marfii si multe altele. Astfel am ajuns sa am multiple probleme pe care nu le-am enumerat aici, pentru ca as plictisi sau pur si simplu as fi ridicol, pentru ca ar fi peste puterile noastre de a crede asa ceva. Atatea afectiuni ar putea fi rezolvate de aceasta mica "pilula neagra", dar totusi as mai adauga ceva. Aveam noaptea urinari dese din 2 in 2 ore, era un chin pentru ca nu puteam adormi si cand adormeam, iar trebuia sa ma duc la toaleta.Acum seara de la ora 21 si pana la ora 6 dimineata am un somn linistit, ma trezesc odihnit si relaxat. Mentionez ca acum folosesc 30 de zile cate o pastila pe zi , 10 zile pauza si iar continui acest tratament de "intretinere". La boli cardiovasculare am un exemplu edificator: mama mea suferea de hipertensiune, cardiopatie ischemica , astm cardiac inima de bovina. A fost bolnava cu coloana, internata in spital cu dureri foarte mari, iar medicul neurolog, un medic foarte bun, nu stia ce sa faca pentru ca nu putea nici macar aplica un tratament pentru ameliorare datorita inimi.Ar fi trebuit operata la Cluj sau Targu Mures, dar nu putea suporta operatia. I s-au facut infiltratii in coloana numai cu boicil pentru ca nu putea suporta preparate pe baza de cortizoni. A suferit ingrozitor, statem noptile cu ea, medicii i-au administrat fortral ca si calmant si avea efect 1-2 ore. Am incercat un tratament cu acupunctura, iar dupa 20 de zile durerile au inceput sa cedea, a mai facut un tratament, de data aceasta lua si rasina Mumie, pe care medicul de la cabinetul de acupunctura i-a recomandat-o cu multa convingere si minune: durerile au cedat (mama fiind o femeie slaba "i-a crescut carnea pe ea ", cum ii spun eu) Pot sa va spun ca se simte foarte bine, nu numai ca nu este la pat, dar este in activitate toata ziua, se deplaseaza kilometri intregi, duce greutati de peste 10 kg, lucreaza in gradina, sapa, seamana, nu pot sa fac o comparatie intre cum a fost si cum este. Am un verisor care avea un diabet de 135% si era sub tratament de regim alimentar de 250 carbohidrati pe zi, iar dupa 3 tratamente i-a scazut glicemia la 86 si s-a stabilizat aici, fara sa mai tina regim.

Stimati cititori, va reamintim ca sanatateverde.blogspot.com, nu este un medic, noi postam articole pentru a va oferii sansa de a fi informati. Nu sustinem nici o firma, nu promovam nici un produs, ci doar va prezentam anumite aspecte pe care noi le credem importante. Pentru a pastra mai usor legatura si pentru a fi pe placul dvs, asteptam mailurile dvs la sanatateverde@gmail.com. Multa sanatate, sanatateverde!

Un comentariu : Leave Your Comments

  1. ESTE UN PRODUS UTILIZAT DE MINE, SI DA REZULTATELE DORITE DE CEI CE SUFERA DE AFECTIUNILE MENTIONATE IN PROSPECT!

    RăspundețiȘtergere

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE