background img

Articole noi

Forma sânilor oferă indicii preţioase despre personalitatea unei femei

Forma sânilor oferă indicii preţioase despre personalitatea unei femei!


Sânii au constituit dintotdeauna un simbol al eternului feminin. Ei sunt parte a senzualităţii feminine, un punct de atracţie al oricărei femei.

Se pare că personalitatea unei femei poate fi "citită" după forma sânilor. Cel puţin, aşa susţin specialiştii în sternomanţie!

Iată care sunt tipologiile feminine în funcţie de forma sânilor:

Sânii cireşe/Sânii îndrăzneţi. Femeile cu sânii mici sunt considerate foarte sociabile şi pot reprezenta o parteneră ideală de viaţă. În acelaşi timp, acestea nu au preferinţe speciale pentru viaţa intimă. Totuşi, femeile cu sânii mici sunt cele mai neîncrezătoare în fidelitatea partenerilor.

Sânii în formă de pară. Posesoarele unor astfel de sâni sunt foarte simpatice. În relaţiile pe care le stabilesc cu bărbaţii, personalitatea lor puternică îşi spune cuvântul. Bărbaţii care au ca parteneră o femeie dotată cu asemenea sâni vor avea însă o viaţă grea, pentru că ele tind să fie independente şi încăpăţânate. Un mariaj cu o astfel de femeie garantează o viaţă sexuală foarte incitantă, dar şi multe certuri aprinse!

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE