background img

Articole noi

Revolutia celor 1.000 de flotari

Revolutia celor 1.000 de flotari



Exista un domn in America, Ted Skup pe numele sau, care a scos o carte in care ii indeamna pe barbati, femei, copii sa faca 1.000 de flotari zilnic pentru a invinge ne­voia de rontait pe care le-o da recesiunea si pentru a se mentine in forma. El le face, ba chiar se lauda cu 10 milioane de flotari in ultimii 25 de ani.

„Flotarile au fost me­reu percepute ca un soi de exercitiu de in­calzire pana acum", spune Skup. „Dar nu sunt doar un exercitiu, sunt un «fitness life­style.»" E cel mai bun mod de a-ti lucra intregul corp. Si sunt 100% gratuite", mai adauga pentru „The Telegraph". Omul tocmai si-a lansat volumul „Death, Taxes&Push-Ups". Adica „Moartea, taxele si flotarile".

Nu regim, nu abdomene. Relaxare

Femeile care vor sa piarda din greutate trebuie sa uite de diete drastice si sa invete sa se relaxeze, aflam dintr-un studiu citat si de „Daily Mail". La sfarsitul cercetarii de care vorbim si care a durat 2 ani, femeile care au urmat un program de yoga si meditatie au slabit si nu au mai pus kilogramele la loc, in vreme ce acelea care s-au focusat pe sport si nutritie nu au reusit asta.

La final, femeile „relaxate" erau in general mai fericite si mai sanatoase. Expertii cred ca reducerea stresului a dus la stoparea poftelor de mancaruri grase si dulciuri. Asadar studiul sugereaza ca regimul s-ar putea sa nu fie cel mai bun mod de a slabi, si mentioneaza in incheiere ca in perioada analizata, femeile care au meditat si au mers yoga au slabit, in medie, 2,5 kilograme.

Femeile si fotbalul

Trei sute de milioane de femei din 21 de tari ale lumii sunt „foarte interesate" sau „interesate" de fotbal, adica un procent de 38% din populatia participanta la un sondaj efectuat de o agentie germana. Cele mai multe femei pasionate de balonul rotund sunt in Africa de Sud (62%), Brazilia (57%) si Thailanda (51%).

Germania, cu 46%, este prima tara din Europa, urmata de Marea Britanie (45%), Polonia (44%) si Spania (42%), conform unui studiu Women's World of Football, realizat pe un esantion de peste 20.000 de femei.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE