background img

Articole noi

REGIMURI CONCEPUTE DE VALERIU POPA

REGIMURI CONCEPUTE DE VALERIU POPA


Este bine ca aceste regimuri sa fie facute sub supravegherea unui specialist, mai ales postul cu apa distilata, pentru ca pe parcursul lor apar fenomene inexplicabile pentru cei care nu au cunostinte despre crizele de eliminare a toxinelor pentru vindecarea organismului (ameteli, furunculoza, alte eliminari prin piele, stari de voma, inchiderea la culoare a urinei, crize la organele bolnave si altele).
Aceste regimuri medicament, vin in ajutorul celor suferinzi impulsionandu-i si pe cei sanatosi sa se apere de boala. Ele reprezinta un indemn spre a ne apropia de natura, de a ne adapta unui nou mod de viata -cel naturist- si de a renunta la vechile obisnuinte.
Cei care sincer vor sa obtina rezultate favorabile in prevenirea si redobandirea echilibrata a sanatatii, trebuie sa respecte urmatoarele:
- Nu trebuie sa mai fumeze nici bolnavul, nici membri familiei sau cei care ingrijesc pacientul.
- Nu trebuie sa consume intoxicante.
- Nu trebuie sa consume alcool.
- Trebuie sa aiba dantura buna, altfel nu pot mesteca bine alimentele crude; digestia incepe de la privit, miros, auz si apoi, printr-o mestecare corecta alimentele trebuie baute, lichidele mancate; fiecare bol alimentar, trebuie mestecat de 30-50 de ori. Deci, nu uitati: stomacul nu are dinti!
- Trebuie sa se doarma natural, nu cu tranchilizante.
- Trebuie sa se invete sa se respire, sa se lucreze si sa se locuiasca in aer neviciat.(Evitati sa va desfasurati activitatea in birouri in care se fumeaza).
- Miscarea este viata.
- Evitati sedentarismul si statul orelor in pat in afara orelor de somn.
- Somnul cel mai odihnitor este intre 20.00 si 1.00 noaptea.
- Evitati lucrarile de orice fel si mai ales discutiile negative in timpul mesei.
- Trebuie sa se practice automasajul, autopresopunctura (nu masajul).
Masajul poate fi folosit in cazuri extreme cand bolnavul nu-l poate practica si de persoane compatibile cu el.(Se incearca mai multe persoane si se va alege cea in urma careia bolnavul se simte cel mai bine).
Acestea sunt doar cateva din sfaturile pe care ni le reamintea zilnic Valeriu Popa.
Regimurile recomandate de Valeriu Popa, pe care le voi descrie mai jos, se fac in cure de 45 de zile.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE