background img

Articole noi

BRD o banca de tot K

BRD o banca de tot K

BRD are tot felul de functii suplimentare pentru client - vocalis, brd net etc etc dar nimeni nu zice ca toate astea nu sunt valabile numai daca:

1. platesti, de iti rupe fasu', da nu iti spuen nimeni cat costa nici macar ca costa
2. Ai un specimen de semnatura, care trebuie bagat in sistem, dar nu iti spune nimeni
3. ai aderat si la alte serviicii, deci, platesti si altele numai ca sa ai tu exact ce iti trebuie tie.

BRD este o banca de tot K!

II urasc din adancul inimii ! Am cont de pers fiz, pers, juridica si mai nou un cont pentru PFA. Surprinzator, sambata nu pot scoate banii, pentru ca imi trebuie specimen de semnatura, cu toate BRD nu mi-a spus nimic, iar eu, din graba, nu am intrebat. Ulterior sun la BRD Vocalis, surpriza, trebuie sa ader la acest serviciu + un card de nu stiu care ... Deci BRD Groupe SOciete Generale este o banca de tot k. Nu pot sa imi verific contul de PFA in lipsa unui atm FUNCTIONAL in zona ! Ca sunt vreo 5 dar nici unu nu functioneaza, parca a dat ciuma neagra si toti dracii si in atm-urilor bancii BRD, macar de ar da si in BANCA. La banca nu imi spune nimic pentru ca nu are specimen de semnatura deci nici nu pot scoate banii, iar in plus de alta trebuie sa strabati jumatate judetul ca ca sa aflii o nenorocita de agentie care este deschisa si sambata!

BRD Groupe Societe Generale este cea mai de K. banca cu care am lucrat pana acum! Am lucrat si cu altele, nu dau nume, dar banca asta ma dezamageste foarte rau!

Va recomand cu caldura sa evitati cat se poate de mult aceasta struto-camila adusa de francezi care lanseaza 14 miliarde de servicii dar nici unul functional pana la capat!

BRD Groupe Societe Generale este cea mai de K. banca

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE