background img

Articole noi

Apa de piramida

Apa de piramida


Efectul principal este de curăţire a organismului şi întăreşte imunitatea. Consumând zilnic această apă organismul devine rezistent la diverse boli. Piramida trebuie să fie din sârmă de cupru, trebuie să aibă baza de 45cm, iar muchia 42,8 pentru un volum de apă de 2l. Dimensiunile nu sânt întâmplătoare ele fiind calculate foarte strict [numărul de aur sau dimensiunile piramidei lui Keops]. Se va utiliza sârma de cupru între 1,5 şi 4mm de regulă neizolată. Cel de-al 9-lea segment, respectiv stâlpul central, trebuie să fie coborât din vârful piramidei până la nivelul sârmelor de la baza piramidei. Piramida se poate face prin cositorire, îndoire, sudare etc. obţinându-se o formă cât mai perfectă. Apa trebuie să reprezinte a 10-a parte din volumul piramidei, dar nu se produc efecte secundare dacă abaterea este de + - 10%. Un lucru important : laturile piramidei trebuiesc orientate pe cât posibil, cât mai exact pe punctele cardinale. Pentru ca praful să nu pătrundă în apă piramida poate fi acoperită cu o folie de celofan. Apa trebuie pusă în vase cu gura deschisă [borcane] şi cât mai aproape de stâlpul central. Nu trebuie ţinută mai mult de 24 de ore. Apa poate fi ţinută în sticle cu dop chiar în frigider, şi poate fi ţinuta o perioadă mare de timp.
Se pun 2 litri de apă în această piramidă în jurul stâlpului timp de 24 de ore . Are o mare concentraţie de oxigen şi fosfor.
Efectele se vor vedea repede, chiar în primele zile se va regla metabolismul, pofta de mâncare, în primele două săptămâni se va elimina toxinele din organism, ajută la slăbit, efecte favorabile asupra tensiuni arteriale etc. După 3-5 luni reducerea sau vindecarea unor pareze, precum şi creşterea rezistenţei organismului la diferite boli.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE