background img

Articole noi

SUTRA DOI

SUTRA DOI

Intr-o asemenea imbratisare, simturile voastre foarte agitate vibtreaza ca niste frunze, absorbiti-va in
aceasta vibratie

Cind intri intr-o comuniune profunda cu iubitul(a) tau/ta, toate simturile tale incep sa vibreze ca frunzele in vint. Intra atunci in aceasta vibratie. Adesea aceasta te sperie si mentalul prin concentrarea sa exclusiva asupra regiunii genitale, cauta inca sa controleze corpul. Dar daca lasati corpul sa vibreze liber, total, va deschideti dragostei care va face sa vibrati peste tot; incepi sa tremuri, sa strigi; corpul te duce dincolo de orice control… Acest tremur e o experienta minunata. Energia vibreaza si se imprastie peste tot, fiecare celula a corpului tau e tonifiata caci fiecare celula e sexuala. Suntem nascuti din intalnirea celor doua celule sexuale care s-au multiplicat peste tot in corpul nostru. Ele ramin unitatea noastra de baza. Acest mare fior provine numai din intalnirea cu iubita (ul) tau/ta. In corpul tau de asemenea fiecare celula intalneste celula opusa.

Acest tremur e dovada. Aceasta a doua sutra spune: ”INTR-O ASEMENEA IMBRATISARE SIMTURILE VOASTRE VIBREAZA CA NISTE FRUNZE”… Sufla un vint mare si el zgaltaie copacii. Frunzele tremura, chiar si radacinile. Fiti ca acesti copaci. Un mare vint se dezlantuie – si dragostea e un mare vint, o mare energie care debordeaza in voi. Tremurati, vibrati. Lasati sa danseze fiecare celula a corpului vostru. Numai atunci puteti sa va intalniti. Aceasta intalnire nu are nimic mental. Este fuziunea celor doua bioenergii. Identificati-va cu aceasta vibratie care va traverseaza. Nu o observati dinafara; mentalul e ca un spectator. Uitati totul si deveniti tremurul insusi. Nu corpul vostru tremura ci toata fiinta voastra. Nu mai e vorba de o intalnire intre doua corpuri si doua capete, nici chiar intre doua energii care vibreaza impreuna, ci de tasnirea unificata a unei singure energii care se odihneste in ea insasi si formeaza un cerc. Atunci nu mai esti un mental socializat, ci o forta existentiala un element al cosmosului.

Prin acest fior sunteti uniti cu cosmosul. E un moment de creatie fantastic. Corpul vostru material e dizolvat si deveniti lichizi, va dizolvati unul in celalalt. Nu mai exista gandire, nu mai exista diviziune. Sunteti unul.

Aceasta este non-dualitatea. Pentru cel care nu a traversat aceasta experienta, toate filozofiile non dualiste raman litera moarta. Aceasta experienta va permite sa intelegeti misticii care vorbesc despre totalitate, unitate cosmica. Atunci nu mai sunteti pe lume; existenta intreaga devine casa voastra. Va simtiti in perfecta coincidenta cu cosmosul. Toate grijile dispar. Nu mai exista teama, lupta conflict.

E ceea ce Lao Tse numeste Tao. Puteti s-o numiti cum vreti, iar profunda imbratisare amoroasa este usor sa o simtiti…

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE