background img

Articole noi

DETASAREA

DETASAREA

Exercitiile urmatoare va vor ajuta sa abandonati dorinta psihologica a unei finalitati oarecare, in raporturile voastre sexuale. Veti invata, practicandu-le, sa eliminati orice notiune de scop, orice dorinta de orgasm. Aceasta va va invata sa aprofundati auto-observatia.

CALM SI CONTROL

Dupa ce ati practicat ritualul TREZIRII PLACERII sau orice alta forma de stimulare (dar fara sa mergeti pina in pragul orgasmului), faceti asa incat falusul barbatului sa penetreze femeia, doi centimetri numai. Nu va miscati deloc si mentineti pozitia timp de 10 minute, respirand normal. Apoi separati-va fara alta stimulare sexuala. In acest stadiu, barbatul nu trebuie sa se nelinisteasca daca mentine sau nu erectia si penetratia.
Din zi in zi practicati exercitiul, crescand gradat durata sa pana la ½ ora, apoi 1 ora; aceasta va depinde de rezistenta voastra fizica si emotionala (pe care trebuie sa le respectati). Este exclus a avea vreun contact sexual altfel decat cel descris mai sus. Priviti-va in ochi si respirati adanc in timpul acestei practici.

APROAPE

Dupa ce ati practicat ritualul TREZIRII PLACERII sau orice alta forma de stimulare (fara a ajunge in pragul orgasmului), patrundeti unul intr-altul adanc si incepeti sa faceti dragoste, miscindu-va ca de obicei. Apoi opriti orice contact inainte ca vreunul din voi sa fi atins orgasmul. Nu va mai atingeti. Imbracati-va linistit si treceti la alta activitate, pina la practicile de a doua zi. Daca va simtiti frustrat, dezamagit sau manios, exprimati aceste emotii, observati-le, pentru a descoperi de unde vin ele. Acest exercitiu este important pentru a dezvolta atitudinea de detasare in raport cu dorinta de a avea orgasm.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE