despre sanatate
·
invataturile tibetane STELIAN FULGA
·
plante medicinale
·
remedii babesti
·
remedii naturiste
·
Retete naturiste
·
Reţetă Tibetană cu usturoi
·
sanatateverde
·
terapii naturiste
Reţetă Tibetană cu usturoi
Reţetă Tibetană cu usturoi
Această reţetă este de 5000 de ani şi este recomandată în vindecarea unor tumori, prevenirea infarctului miocardic, prevenirea unor boli de stomac [ulcer]. În acelaşi timp organismul este purificat de calorii şi depuneri adipoase, îmbunătăţeşte metabolismul, vasele sanguine devin elastice, previne ateroscleroza, cardiopatia ischemică, paralizia, apariţia diferitelor tumori, ameliorează vederea.
Mod de preparare : se spală şi se curăţă foarte bine 350gr de usturoi, apoi se pisează mărunt într-o piuliţă de lemn. După ce este bine pisat se iau cu o linguriţa 200gr din această compoziţie [partea mai suculentă] şi se introduce într-un vas ce conţine 200ml alcool rafinat de 96 grade. Vasul se închide ermetic şi se ţine la rece, timp de 10 zile. Se strecoară maceratul prin tifon, se pune într-o sticlă bine închisă şi se mai ţine încă 3 zile.
Mod de administrare : într-un pahar în care s-au pus 50ml lapte rece [în prealabil fiert] se adaugă un număr anume de picături de suc de usturoi şi se bea cu 15 minute înaintea fiecărei mese. Tratamentul se face timp de 11 zile, astfel :
Ziua 1 = dimineaţa 2 picături, prânz 2 picături, seara 2 picături
Ziua 2 = dimineaţa 4 picături, prânz 5 picături, seara 6 picături
Ziua 3 = dimineaţa 7 picături, prânz 8 picături, seară 9 picături
Ziua 4 = dimineaţa 10 pic, prânz 11 pic, seară 12 pic
Ziua 5 = dimineaţa 13 pic, prânz 14 pic, seara 15 pic
Ziua 6 = dimineaţa 15 pic, prânz 14 pic, seara 13 pic
Ziua 7 = dimineaţa 12 pic, prânz 11 pic, seară 10 pic
Ziua 8 = dimineaţa 9 pic, prânz 8 pic, seara 7 pic
Ziua 9 = dimineaţa 6 pic, prânz 5 pic, seara 4 pic
Ziua 10 = dimineaţa 3 pic, prânz 2 pic, seară 1 pic
Ziua 11 = dimineaţa 25 pic, prânz 25 pic, seară 25 pic
Foarte important : tratamentul nu se poate repeta decât la 6 ani
Această reţetă este de 5000 de ani şi este recomandată în vindecarea unor tumori, prevenirea infarctului miocardic, prevenirea unor boli de stomac [ulcer]. În acelaşi timp organismul este purificat de calorii şi depuneri adipoase, îmbunătăţeşte metabolismul, vasele sanguine devin elastice, previne ateroscleroza, cardiopatia ischemică, paralizia, apariţia diferitelor tumori, ameliorează vederea.
Mod de preparare : se spală şi se curăţă foarte bine 350gr de usturoi, apoi se pisează mărunt într-o piuliţă de lemn. După ce este bine pisat se iau cu o linguriţa 200gr din această compoziţie [partea mai suculentă] şi se introduce într-un vas ce conţine 200ml alcool rafinat de 96 grade. Vasul se închide ermetic şi se ţine la rece, timp de 10 zile. Se strecoară maceratul prin tifon, se pune într-o sticlă bine închisă şi se mai ţine încă 3 zile.
Mod de administrare : într-un pahar în care s-au pus 50ml lapte rece [în prealabil fiert] se adaugă un număr anume de picături de suc de usturoi şi se bea cu 15 minute înaintea fiecărei mese. Tratamentul se face timp de 11 zile, astfel :
Ziua 1 = dimineaţa 2 picături, prânz 2 picături, seara 2 picături
Ziua 2 = dimineaţa 4 picături, prânz 5 picături, seara 6 picături
Ziua 3 = dimineaţa 7 picături, prânz 8 picături, seară 9 picături
Ziua 4 = dimineaţa 10 pic, prânz 11 pic, seară 12 pic
Ziua 5 = dimineaţa 13 pic, prânz 14 pic, seara 15 pic
Ziua 6 = dimineaţa 15 pic, prânz 14 pic, seara 13 pic
Ziua 7 = dimineaţa 12 pic, prânz 11 pic, seară 10 pic
Ziua 8 = dimineaţa 9 pic, prânz 8 pic, seara 7 pic
Ziua 9 = dimineaţa 6 pic, prânz 5 pic, seara 4 pic
Ziua 10 = dimineaţa 3 pic, prânz 2 pic, seară 1 pic
Ziua 11 = dimineaţa 25 pic, prânz 25 pic, seară 25 pic
Foarte important : tratamentul nu se poate repeta decât la 6 ani
0 comments :
Trimiteți un comentariu