background img

Articole noi

Reţetă Tibetană cu usturoi

Reţetă Tibetană cu usturoi

Această reţetă este de 5000 de ani şi este recomandată în vindecarea unor tumori, prevenirea infarctului miocardic, prevenirea unor boli de stomac [ulcer]. În acelaşi timp organismul este purificat de calorii şi depuneri adipoase, îmbunătăţeşte metabolismul, vasele sanguine devin elastice, previne ateroscleroza, cardiopatia ischemică, paralizia, apariţia diferitelor tumori, ameliorează vederea.
Mod de preparare : se spală şi se curăţă foarte bine 350gr de usturoi, apoi se pisează mărunt într-o piuliţă de lemn. După ce este bine pisat se iau cu o linguriţa 200gr din această compoziţie [partea mai suculentă] şi se introduce într-un vas ce conţine 200ml alcool rafinat de 96 grade. Vasul se închide ermetic şi se ţine la rece, timp de 10 zile. Se strecoară maceratul prin tifon, se pune într-o sticlă bine închisă şi se mai ţine încă 3 zile.
Mod de administrare : într-un pahar în care s-au pus 50ml lapte rece [în prealabil fiert] se adaugă un număr anume de picături de suc de usturoi şi se bea cu 15 minute înaintea fiecărei mese. Tratamentul se face timp de 11 zile, astfel :
Ziua 1 = dimineaţa 2 picături, prânz 2 picături, seara 2 picături
Ziua 2 = dimineaţa 4 picături, prânz 5 picături, seara 6 picături
Ziua 3 = dimineaţa 7 picături, prânz 8 picături, seară 9 picături
Ziua 4 = dimineaţa 10 pic, prânz 11 pic, seară 12 pic
Ziua 5 = dimineaţa 13 pic, prânz 14 pic, seara 15 pic
Ziua 6 = dimineaţa 15 pic, prânz 14 pic, seara 13 pic
Ziua 7 = dimineaţa 12 pic, prânz 11 pic, seară 10 pic
Ziua 8 = dimineaţa 9 pic, prânz 8 pic, seara 7 pic
Ziua 9 = dimineaţa 6 pic, prânz 5 pic, seara 4 pic
Ziua 10 = dimineaţa 3 pic, prânz 2 pic, seară 1 pic
Ziua 11 = dimineaţa 25 pic, prânz 25 pic, seară 25 pic
Foarte important : tratamentul nu se poate repeta decât la 6 ani

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE