background img

Articole noi

SUTRA UNU

SUTRA UNU

Cind incepe unirea sexuala fiti atenti la focul de inceput si continuind, evitati imbratisarea finala.
Aceasta constituie toata diferenta.

Pentru voi actul sexual e o descarcare. Sunteti grabiti, caci prea plinul de energie creaza o tensiune, o excitatie insuportabila. Trebuie facut ceva! Dupa descarcare, sunteti slabit. Luati aceasta slabiciune drept o relaxare, dar cu ce pret v-ati pierdut energia…

Prima sutra spune: nu fiti nerabdatori sa ajungeti..., ramineti ca la inceputul care este mai destins, mai cald. Uitati complet finalul.

Cind incepe unirea sexuala, fiti atenti la focul de inceput. Cand debordati de energie nu va ganditi la descarcare: ramaneti cu acest prea-plin. Nu cautati ejacularea, uitati-o complet. Fiti in intregime in caldura inceputului.

Traditia alchimica simbolizeaza uneori intalnirea a doi amanti prin trei figuri geometrice: barbatul si femeia sunt reprezentati goi, in interiorul unui patrat, al unui triunghi si al unui cerc. Aceasta e de asemenea una din analizele actului sexual data de traditia tantrica.

Cel mai adesea intalnirea sexuala nu are loc intre doua personae ci in patru; fiecare fiind divizat intre gandire si simtire. Aceasta e un patrat. O adevarat comuniune este imposibila intre doua constiinte mentale caci emotiile ramin ascunse si nu se intalnesc.

Al doilea tip de experienta seamana cu un triunghi. Voi corespundeti celor doua unghiuri ale bazei. Timp de o clipa deveniti precum al treilea unghi al triunghiului: pierdeti dualitatea. E deja mai bine decat patratul. Acolo cel putin, timp de o clipa sunteti in unitate. Aceasta unitate va da forta, vitalitate. Va simtiti regenerati.

A treia posibilitate cea mai frumoasa e intalnirea tantrica: energia circulara ca intr-un cerc; timpul nu mai exista. Aceasta experienta e posibila daca nu cautati ejacularea. Aceasta ramane la nivelul jonctiunii triunghiulare, caci atunci cand se produce, punctual de contact e pierdut. Focul se stinge.

Cum ne putem mentine in starea de inceput? Mai intai nu considerati actul sexual ca un mijloc de a ajunge undeva. El e un scop in sine. Un scop infinit. Apoi nu va ganditi la viitor, ramaneti in present. Daca nu puteti fi prezent la inceputul actului sexual, nu veti mai putea fi deloc prezent, caci aceasta intalnire, prin chiar natura sa, va proiecteaza in "aici si acum". Simti placerea acestui contact intre corpurile si sufletele voastre, si inecati-va unul in altul. Abandonati orice idee a scopului care trebuie atins. Ramineti in clipa fara sa mergeti nicaieri. Dragostea face ca doua fiinte sa se topeasca una intr-alta. De aceea fara dragoste, actul sexual e rapid. Fiecare il exploateaza pe celalalt care nu e decat un instrument.

Din contra, daca iubiti va va fi usor sa va topiti la inceputul actului ceea ce va va deschide noi orizonturi. Actul devine incet, incet, mai putin sexual si mai spiritual. Energiile voastre se amesteca intr-o profunda comuniune si puteti ramane inlantuiti timp de ore. Cu cat trece timpul cu atat sunteti mai profound impreuna. Dar nu ganditi. Ramaneti in clipa profound contopiti. Aceasta devine un extaz, un samadhi.

Astfel prin Tantra descoperiti o dimensiune mai profunda si pozitiva a relaxarii. In momentul unei asemenea fuziuni energiile vitale sunt interschimbate si circula ca intr-un cerc. Amantii se regenereaza. Energia nu e pierduta din contra, ea creste. Daca puteti sa va abandonati acestei excitatii fara sa o impingeti la paroxism sa ramaneti la caldura inceputului fara sa va ardeti puteti prelungi actul un timp indefinit. Fara ejaculare, fara pierdere de energie, actul devine o meditatie. Prin el, personalitatea voastra divizata se unifica: sunteti acordati”.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE