background img

Articole noi

Terapia cu ouă de prepeliţă

Terapia cu ouă de prepeliţă : calităţile oului de prepeliţă sunt renumite prin numărul mare de vitamine şi minerale în comparaţie cu cel de găină. El conţine : de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multă vitamina B1, de 15 ori mai multă vitamina B2 şi alte substanţe anti – alergice.
Acţiuni terapeutice : - normalizarea activităţi inimi
- vindecă bolile de rinichi şi ficat
- ajută digestia, reglează secreţia acizilor din stomac, vindecă spectaculos ulcerul
- întăreşte memoria
- sporeşte rezistenţa adulţilor constrânşi să urmeze un regim alimentar
- stimulează creşterea şi dezvoltarea organismului la copii
Cura cu ouă de prepeliţă : - ulcer 120 bucăţi
- tulburări digestive 120 buc
- arteroscleroză 240 buc
- astm bronşic 240 buc
- anemie 240 buc
- scleroză coronanină 240 buc
- colesterol 240 buc
- hipertensiune 120 buc
- rinichi 240 buc
- diabet 240 buc
- tbc 240 buc
- migrene 240 buc
- nevroze 240 buc
- boli de ficat 240 buc
- potenţă 240 buc
Mod de administrare : - cura cu 120 buc se va face în 25 de zile, în prima zi 3 ouă, a doua zi 3 ouă, a treia zi 4 ouă, începând cu a patra zi până în a 25-a zi câte 5 ouă. – cura cu 240 buc se face în 49 de zile, în prima zi 3 ouă, a doua zi 3 ouă, a treia zi 4 ouă, începând cu a patra zi şi până în a 49-a zi, se iau câte 5 ouă pe zi.
La copiii între 4 si 8 ani se recomandă cura de 120 ouă, fără a se depăşi 4 ouă pe zi.
Ouăle se iau crude, înţepându-le şi sorbindu-le direct din găoace sau sparte şi amestecate cu produse naturale : miere de albine, lămâie, brânză de vaci proaspătă.
Ouăle se iau dimineaţa, pe stomacul gol, cu 1-2 ore înainte de micul dejun. După 20 de zile de pauză cura se poate repeta. Ouăle se păstrează în frigider, cât mai departe de congelator, pentru a nu îngheţa. Cantitatea ce trebuie consumată se scoate de cu seară din frigider, pentru a fi digerată la temperatura camerei.
În timpul curei sunt interzise băuturile alcolice.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE