background img

Articole noi

PRACTICA

PRACTICA

Tantra nu e propriu-zis o religie caci nu are ritualuri, preoti, scrieri. E o apropiere individuala, o descoperire personala a realitatii. Tantra este profund rebela. Ea nu se increde in organizatia sociala, comunitate, ci in individ. Tantra crede in Voi. Ea este eliberarea: de orice concept; de orice gandire; de orice structura; de celalalt.

Tantra este un spatiu al fiintei. Tantra este libertatea.


E bine de stiut ca:

* Mameloanele barbatului pot fi la fel de sensibile ca si cele ale femeii, si pot constitui ca si pentru ea o zona erogena privilegiata.
* Jocul saruturilor in care se scuipa, suge, schimba, saliva benefic si erotic.
* Nasul si buza superioara a unei femei pot fi la fel de sensibile si erogene ca si clitorisul.
* Poti sa ai orgasme complete cu un barbat al carui penis nu este excitat, adica atunci cand intromisia se opreste la intrarea in vagin.
* Anumitor barbati le place ca prostata lor sa fie stimulata din interior in timpul coitului, adica femeia trebuie sa-si introduca degetul mijlociu in anusul partenerului si sa apese cu degetul in jos miscandu-l pentru a stimula Kundalini.
* Un barbat poate “trezi” sexul unei femei cand o saruta pe gura expirand in plamanii ei (in timp ce ea o inspira) cu putere de trei sau patru ori la rand. Ceea ce o face pe femeie sa vada mii de luminite si stabileste contactul sex-creier. Reciproca, daca femeia procedeaza tot astfel cu barbatul.
* Un sarut bine dat da incredere femeii, caci din felul in care un barbat o saruta ea ghiceste daca el o va putea satisface. Limba este ca un lingam. Sunt limbi si lingam-uri a caror prezenta securizeaza si altele, timide, care nu indraznesc sa “aprofundeze” nimic. Ele sunt adesea garantia frustratilor, chiar si mai ales, daca sunt “pline de bunavointa”!
* Femeia care se contureaza fara intrerupere asupra celui de-“al treilea ochi” (Ajna chakra) va avea, in momentul penetrarii, senzatia ca lingam-ul o atinge in acest loc, ca si cum acest centru ar fi colul uterului. Ea va vedea atunci mii de lumini.
* Starea intermediara dintre somn si trezie – asemanatoare starii sugarului la sanul mamei dupa supt - este cea mai propice experientei tantrice si faciliteaza absorbtia energiilor subtile.
* In timpul actului sexual un barbat poate deveni o femeie al carui vagin se deschide si primeste, in timp ce femeia poate deveni un barbat al carui penis patrunde si da.
* Zgomotele, mormaitul, zgarieturile, gadilatul, rasul si lacrimile sunt adesea mai erotice, in timpul actului sexual, decat cuvintele.
* Cuvintele, pentru a fi erotice, trebuiesc scoase din contextul lor obisnuit; de exemplu: sa murmuri la urechea celuilalt, cuvinte tandre intr-o limba necunoscuta – incomprehensibila – cu o voce ametitoare, sau sa-i repeti numele sau o fraza ca pe o litanie pasionata, in octave diferite.
* Nici un barbat nu va putea rezista unei femei care are incredere totala in ea si care este convinsa in sinea ei ca nimic nu e imposibil.
* Imobilitatea centrului este singura pozitie care permite sa tranversam un ciclon – sau o chakra, ceea ce e acelasi lucru.
* Cel sau cea care stie sa conduca in dragoste stie sa schimbe viteza si sa apese pe ambreiaj.
* Nu trebuie decat sa vrei pentru a putea, si sa indraznesti pentru a gasi.
* O femeie care este pentru sine o zeita, devine aceasta si pentru altii.
* Dragostea este ca o gradina pe care o stropesti: anotmimpul in care plantezi nu e totdeauna cel in care recoltezi; consultati un astrolog.
* O femeie in dragoste poate avea impresia ca naste barbatul, care o ia in modul in care ea isi naste pruncul.
* Atat timp cat barbtaul pe care-l iubiti nu v-a facut sa traversati incestul cu tatal si nasterea fiului, el nu v-a invatat nimic.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE