background img

Articole noi

FUZIUNEA

FUZIUNEA

Dupa purificarile preliminare (o baie impreuna, armonizati mediul, etc.) alegeti exercitiile si drumul de urmat care vi se par potrivite si conveniti dinainte asupra celor mai mici detalii. Stabiliti un program exact pe care il veti mentine regulat cel putin in timpul urmatoarelor patru zile (seri).

* Practicati impreuna (sau separat) exercitiile individuale care va convin.
* Asezati unul in fata altuia, in semi-lotus, (daca aceasta pozitie va este dificila, plasati o gramada de perne sub coccis), meditati impreuna, cu ochii inchisi, observand respiratia cosmica (varful limbii cerul gurii) sau orice alta respiratie lenta, profunda si regulata (15-30) minute).
La inceputul acestei perioade, contractati si relaxati de 12 ori muschii genitali (nu uitati sa exersati acesti muschi zilnic, cat mai des posibil). Apoi fiti total relaxati de la picioare pana la cap inclusiv muschii fetei.

RESPIRATIA INVERSATA

Dupa ce ati miscat corpul, scuturati picioarele pentru a va regasi tonusul muscular, reluati aceeasi pozitie de semi-lotus.

* Fata in fata, inspirati si expirati lent fara efort cu gura deschisa, privindu-va in ochi.
* Apropiati-va fetele si inversati respiratia. Atunci cand partenerul expira tu inspiri. Continuati timp de 15 minute ramanand destins. Veti avea putin cate putin impresia ca nu sunteti decat un singur suflu.
* Puteti de asemenea sa va asezati lungiti, fata in fata. Apoi va imbratisati profund, gura la gura si practicati respiratia inversata, expirand tot aerul in plamanii celuilalt care inspira, apoi expira la randul sau in plamanii tai, in timp ce tu inspiri. La inceput, vi se va parea destul de dificil si va va fi poate frica sa nu va sufocati. Nu fortati, procedati cu blandete, rezervati-va timp sa schimbati impresii intre fiecare tentativa. Putin cite putin veti invata sa va sincronizati usor respiratiile, sa gasiti ritmul care va convine. Simti ca inspiratia ta (expiratia celuilalt) coboara pana in sex si il stimuleaza. Cand va veti simti la largul vostru in acest schimb, simtiti ca aerul deschide toate trecerile si insoteste respiratia prin miscarea VALULUI.

CHEMAREA

Dupa ce v-ati stimulat sexual practicind, de exemplu, impreuna in liniste, TREZIREA PLACERII (fara a ajunge pina la masturbatie) asezati-va in semi-lotus fata in fata. Genunchii vi se ating. Indreptati-va atentia asupra sexului partenerului. Shakti admira falusul lui Shiva si imagineaza senzatia penetrarii, progressive in ea. Shiva imagineaza senzatia calda si uda a peretilor vaginali, in jurul falusului sau. Vizualizati-va imbratisarea sub forma uniunii mistice a lui Shiva si Shakti si a fuziunii lor intr-o singura energie transcedentala. Priviti-va in ochi. Barbatul cheama usor “Shakti” si femeia raspunde “Shiva”. Stabiliti un dialog cantat pe mai multe registre pronuntand aceste nume. Daca preferati, folositi numele voastre obisnuite, sau combinati-le pe cele doua.

DANSUL OGLINDA

In sunetul unei muzici blande, evoluati impreuna, goi, de-a lungul camerei, dansind pentru celalalt, foarte incet si privindu-va in ochi. Putin cate putin, apropiati-va si mimati cat mai exact posibil gesturile celuilalt ca si cum ati fi reflexul sau intr-o oglinda (nu va atingeti). Intervertiti rolurile activ/pasiv in mod spontan. Timp de 10 minute. Facind aceasta, admirati frumusetea si gratia celuilalt ca Shiva/Shakti.
Apoi mingaiati si stimulati (manual sau oral) numai organele genitale. Timp de 10 minute. Mentineti formula de control. Daca unul din voi ajunge in pragul orgasmului (si al ejacularii), striga stop sau stringe puternic bratul celuilalt, care intrerupe contactul apoi, inchide ochii si practica formula de control.

CIRCULATIA PLACERII IN CUPLU

Ati practicat acest exercitiu individual, acum practicati-l in doi (fara penetrare genitala). Partenerul cel mai greu este culcat pe spate, celalalt mai usor este culcat pe el (ea), capul sau intors pe o parte se odihneste linga cel al partenerului, obrazul pe o perna pentru a evita orice tensiune in gat sau umeri.
Imaginati-va ca respirati prin sex. Cand un partener inspira pivotand pelvisul si sexul spre inapoi, celalalt expira pivotind pelvisul si sexul inainte. Persoana care inspira simte ca ia energia sexuala in ea, cea care expira o da. Respirati viguros cu gura deschisa. Miscarea si respiratia trebuie sa fie foarte lente mai intai, progresive si fara efort pentru a permite fiecaruia sa-si gaseasca ritmul si sa se branseze cu celalalt pina in punctul in care se simt devenind un singur si acelasi val (folositi de preferinta o inregistrare a valurilor marii). Puteti de asemenea practica aceasta metoda alaturi de cea a RESPIRATIEI INVERSATE. E posibil sa aveti un orgasm “respirator” provenind din conexiunea sex-respiratie si din difuzia senzatiilor in corp. Acest tip de orgasm nu depinde de penetrarea genitala.

FUZIUNEA

Dupa ce am practicat exercitiul timp de 10 minute aprox. (voi hotarati), ramineti complet nemiscati si destinsi unul de celalalt (daca aceasta pozitie este inconfortabila, gasiti una care sa va convina). Respirati impreuna usor si lasati-va sa alunecati intr-o profunda relaxare (ca in momentul in care adormiti – spatiul ideal al abandonului este atins atunci cand te simti plutind intre somn si trezie).

* Apoi simtiti ca frontierele care separa corpurile voastre dispar progresiv, ca si cum corpul celuilalt ar face parte din tine.
* Lasati-va sa va topiti unul in altul avind impresia de a fi cele doua corpuri, cele doua energii in acelasi timp.
* Simtiti caldura energiilor care curge de la unul la altul si va uneste intr-un singur curent, o singura prezenta.
* Lasati-va in voie ca un bebelus la sinul matern. Uitati mentalul, gandurile.
* Ramaneti astfel amestecati timp de 15 minute (sau o jumatate de ora sau 1 ora dupa dorinta).
* Deveniti din ce in ce mai constienti, atenti in timpul momentelor de dragoste. Fiti prezenti…continuati toate modificarile respiratiei. Observati cum corpul vostru vibreaza in timpul imbratisarii. Incercati experienta de a ramine inlantuit cu partenerul, asezat sau lungit si prelungiti imbratisarea timp de o ora topindu-va unul in altul si veti fi surprins: veti trai o experienta total psihedelica.
* Timp de o ora, inlantuiti, fara sa faceti nimic, lasati-va sa cadeti, sa va topiti, sa fuzionati total cu celalalt. Lent respiratia se va unifica, si veti respira impreuna natural, ca si cum ati fi doua corpuri dar o singura inima. Si cand veti respira impreuna, fara efort din partea ta, pentru ca simtiti atata dragoste incat respiratia se uneste, veti simti momentele cele mai pretioase din viata voastra, veti pluti in lumea de dincolo. In acele momente nimic nu mai exista, limbajul dispare…Nimic nu mai poate fi spus”.

SINTONIZAREA CENTRILOR

Pastrati pozitia adoptata in timpul exercitiului FUZIUNII. Alta varianta posibila: barbatul se aseaza in semi-lotus, genunchii atingand solul, femeia se aseaza calare pe coapsele lui, inconjurandu-i talia cu picioarele, bazinul, pieptul si fruntea se ating (este pozitia ya yum).

* Intonati impreuna bija-mantra OM, RAH, AIM. Scopul acestor mantre este de a simti ca fuzionezi cu sunetul.
* Intonati usor de sase, noua sau 12 ori impreuna mantra OM, facand sa vibreze sunetul in Hara (voce grava). Gaseste armonia intre vocea ta si cea a partenerului. Pana ce va simtiti “disparand” in sunet.
* Intonati RAH in inima impreuna si procedati la fel.
* Intonati AIM facand sa vibreze sunetul in centrul capului (voce ascutita).
* Continuati atat timp cat doriti.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE