background img

Articole noi

scapati de constipatie

In primul rand trebuie sa scapati de constipatie. Va recomand macerat la rece din hamei 30g/ pin 50g/ galbenele 100g/ trifoi rosu 50g/ urzica moarta alba 100g/ catina 100g/ pelin 25g/ crusin 30g/ anason 30g, (pt iubitul dvs schimbati hameiul cu traista ciobanului 100g), gemoterapic de zmeur, de stejar, spalaturi intravaginale cu macerat la rece din galbenele 100g/ osul iepurelui 50g/ brusture 25g, supozit carpicon. Sa luati de 2 ori pe zi cate 2-3 linguri cu seminte de in + tarate de grau.
Maceratul la rece: cantitatile de plante indicate le puneti intr-un lighenas, le amestecati bine dupa care le puneti intr-o punga de hartie. In fiecare seara luati 4 linguri din amestecul respective de plante din punga si le puneti la un litru de apa plata, le lasati la temperature camerei, nu le fierbeti, nu le incalziti, pana a doua zi de dimineata (cam 8 ore), dupa care strecurati. Intern: Se bea apoi cate 1 litru pe zi.
Extern: se incalzeste putin inainte de utilizare.

Dr. Catalin Luca - specialist Santo Raphae

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE