background img

Articole noi

beneficii ale exercitiilor fizice

Descopera cele mai bune beneficii ale exercitiilor fizice

A face exercitii este foarte important atat pentru sanatate, cat si pentru conditia fizica, dar asta nu inseamna ca pentru multi dintre noi este activitatea favorita. Din aceasta cauza cand alegem un program de exercitii trebuie sa cautam forma cea mai simpla pentru ca efortul nostru sa merite si sa obtinem cele mai bune rezultate.




1. Inainte de a incepe sa faci exercitii este important sa faci incalzire intre 3 si 10 minute. Dupa care trebuie sa faci cateva exercitii de intindere intre 3 si 15 minute.

2. Foloseste pantofi de sport adecvati exercitiilor pe care le practici.

3. Nu face efort timp indelungat fara sa schimbi pozitia.

4. Cea mai buna ora pentru a face exercitii se zice ca este intre 15 si 17, pentru ca la aceste ore flexibilitatea si reflexele se maresc si este bine sa profiti pentru a obtine cele mai bune rezultate. Dar cea mai buna ora este atunci cand tu simti nevoia de a face miscare.

5. Cand realizam un program muscular bun putem modela tot corpul, facand exercitii de cel putin 3 ori pe saptamana. Cu doar 2 zile de exercitii pe saptamana mentinem tonusul muscular, iar cu trei sau mai mult acesta se imbunatateste.

6. Exercitiile de intindere la finalul programului ajuta la diminuarea sau eliminarea durerii care o poti avea in ziua urmatoare de exercitii.

7. Schimba programul. Daca ai acelasi program de mai mult timp, corpul se obisnuieste si nu mai da rezultate.

8. Lucreaza toti muschii corpului. Nu face doar exercitii pentru picioare sau pentru partea de jos a corpului pentru ca vei crea nevoia de mai mult. Corpul este in echilibru si trebuie sa-l mentinem, trebuie sa avem toti muschii puternici, nu unii slabi si altii puternici.

9. Calitate. Concentreaza-te la calitatea exercitiilor tale, nu doar la cantitatea lor. De exemplu, daca alergi sau daca mergi cu masina stai dreapta, cu abdomenul putin incordat, deoarece aceasta forma te va ajuta sa arzi mai multe calorii in mai putin timp. Daca duci greutati sau mergi cu masina, pozitia este foarte importanta pentru ca exercitiul sa fie eficient.

10. Concentreaza-te la ceea ce faci, la muschi sau la ce parte lucrezi. Aceasta concentrare te ajuta sa te mentii in forma si sa executi corect exercitiile.

11. Efortul. In fiecare zi trebuie sa faci putin cate putin. Acest ritm constant iti mentine corpul alert. Daca programul tau este foarte usor, trebuie sa mai variezi cu exercitii mai dificile pentru a obtine rezultate bune in timp.

Tratament eficient pentru vindecarea ranilor
Puteti vindeca acum mai rapid ranile deschise, chiar si pe cele cele cronice, cu ajutorul Curiosin Gel.
Acidul hialuronic este un component de baza in structura pielii. La nivelul ranilor si ulcerelor pielii, concentratia de acid hialuronic scade si in consecinta procesul de vindecare incetineste.

Noul tratament contine o molecula noua, hialuronatul de zinc, care asigura activarea si accelerarea vindecarii naturale a pielii, protejarea ranii de infectie, precum si reducerea intensitatii durerii.

Datorita beneficiilor sale stiintific demonstrate, Curiosin Gel poate fi utilizat pentru o vindecare accelerata atat a ranilor minore (julituri, arsuri), cat si a unor leziuni greu de tratat prin metodele clasice, precum escarele, ulcerele venoase si diabetice. Tratamentul este simplu, necesitand una sau 2 aplicari pe zi.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE