background img

Articole noi

Dieta simpla

Dieta simpla

Regula e simpla- mananci 2 saptamani doar legume crude sau preparate la abur si cate vrei lactate fara adaos de dulciuri si cu continut redus de grasime, max.4%. Cascaval de 5 % grasime. Un ou la dorinta. Din a 3 saptamana reduceti lactatele si cascavalul dar obligator pe zi 100-200 gr de carne de pui sau carne de vitel ori peste.Tot cu legume.
Cantitatea de ceiai verde , negru , cafea la dorinta.Nu mai putin de 1,5 l de apa pe zi.
Eu preferam Pepsi light , nu simteam indulcitorul.
Si inca ceva, faceam din legume salate diferite si le dregeam cu iaurt neindulcit cu putina sare. Si oul il adaugam la fel la salata . Totul depinde de fantezie. Nu am simtit nici o zi foame. Am slabit de la 82 la 65 kg in toamna, greutatea mi-am mentinut-o , chiar pana luni aveam 63, acum vreau sa slabesc inca cu 10 pana la Pasti.Am incredere in acest regim .
1. Rupe salata , taie 2 rosii, o ciapa mica rosie, un avocado il curati si ul stropesti cu zeama de lamaie, altfel isi schimba culoarea,adauga branza si se drege cu sare, piper si putin mustar.E delicioasa!!
2. 3 rosii, un castravete, cateva ridichi, un ou , marar, sare , piper,1 lingura de otet de mere si dregi totul cu iaurt.
3. salata,oua , ridichi,, castravete ,sare, iaurt
4. varza rosie, morcovi rasi, mazare conservata sau verde decongelata , sare, iaurt sau branza ori cascaval 5% grasime ras.
5. morcov ras 450 gr,2 catei usturoi,porumb conservat 200gr, seama unei lamai,sare,piper, cascaval 5% ras sau branza .Asta e buna daca nu esti in drum spre serviciu sau disco.
Sau combina cruditati cu legume la abur- de exemplu conopida cu porumb ,ou si salata dressing-ul ramane la latitudinea ta.
Si nu uita ca ai o vasta alegere de lactate neindulcite si cu procent mic de grasime.

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE